Canvi de tutora a meitat de curs

2021-05-01T15:36:58+01:00 01/05/2021|

#laveudeCalella Una mare es queixa que la seva filla, que va a l’escola Bressot el Carrilet, perdrà la seva tutora a mig curs. L’Ajuntament ha convocat a concurs públic la plaça de la seva tutora i l’ha guanyat una altra persona. També hi ha altres professors afectats. Els pares i mares han fet actes per reclamar que no s’adjudiquin les places fins al setembre amb l’inici del nou curs i així i els nens i nenes puguin estar amb les seves tutores actuals fins a final de curs.

Aquest és el missatge que ens ha enviat: “La professora de la nostra filla, després de 15 anys treballant a l’escola pública “El Carrilet”, s’ha quedat sense plaça. Perquè? Doncs perquè l’Ajuntament ha posat la seva plaça a concurs i l’han superat, així que els nens i nenes de l’escola es quedaran sense tutora a mitjans de curs. Com es poden fer aquestes coses? Quin govern pot fer fora a una professora a mig curs i després de 15 anys? Saben el que pot afectar això a les criatures? Els importa el més mínim la població de Calella al govern? Com pot ser que un govern tingui més interès en posar una estàtua o una placa que l’educació??

No sóc una gran oradora, ni em sé expressar molt bé, però si sé que la meva filla de dos anys, alumna seva, després dels mesos de confinament, quan només tenia un any, tenia por a sortir al carrer, a la gent, als cotxes, però va ser anar a l’escola a recollir les seves coses i el que primer va fer al veure la professora va ser baixar dels meus braços i anar a les seves cames per abraçar-la i demanar-li que la pugés, això no té preu…

Per part nostre no entenem com després de 15 anys no es mereix ella una plaça pròpia. I menys marxar a mig curs, d’un dia per l’altre, deixant nens de 1-2 anys sense la seva tutora, que veuen més que als propis pares… Estem molt preocupats pel que pugui passar als nostres fills i òbviament a ella després de casi una vida…

La nostre aula i una altra hem fet ja actes per reclamar que les places no s’adjudiquin fins a setembre, que deixin els nens tranquils fins a final de curs.”

X