Estopa, Sopa de Cabra i God Save the Queen, entre els concerts de l’Arts d’Estiu

  • Dotze dies de concerts ininterromputs amb artistes catalans, espanyols i internacionals. Les entrades ja són a la venda.

2021-05-01T11:46:19+01:00 01/05/2021|

L’Arts d’Estiu ja ha donat a conèixer el seu cartell per aquest agost. Els concerts es concentren entre el 3 i el 14 d’agost, amb actuacions a diari. L’obrirà Estopa i el tancarà Sopa de Cabra amb la seva gira 30 anys ben endins. També passaran pel festival pinedenc Els Amics de les Arts, Sergio Dalma, Ara Malikian, Dani Fernández, Belén Aguilera i Amaral. Completen el cartell Miguel Poveda, Manel, Rita Payés i Elisabeth Roma, Judit Neddermann, Stay Homas i God Save the Queen.

Tots els concerts tenen entrades disponibles amb preus que van dels 18 als 40 euros, tot i que alguns d’ells prometen penjar el cartell de “sold out” ben aviat. Alguns dels espectacles programats venen del festival suspès l’any passat a causa de la pandèmia. Les entrades comprades al 2020 serveixen també per aquest estiu.

Degut a les mesures imposades per la COVID-19, els concerts seran asseguts i amb el 50% de l’aforament. La mascareta serà obligatòria.

A més dels concerts programats, també tenen previst tornar a habilitar el Village, un espai comercial i gastronòmic amb food trucks on poder sopar, parades per comprar i un escenari amb actuacions d’artistes novells. L’entrada podria ser de pagament amb consumició inclosa, per tal de controlar l’aforament al sector.

Els organitzadors de l’esdeveniment, el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, han arribat a un acord amb la promotora musical The Project per la producció del festival d’enguany i de les pròximes tres edicions.

X