La pluja impedeix la concentració del Dia del Treball

2021-05-01T09:41:40+01:00 01/05/2021|

Els sindicats convocants de la concentració pel Primer de maig han decidit anul·lar-la degut a la intensa pluja. El Dia del Treball es quedarà sense la tradicional mobilització que aquest any s’havia de celebrar estàtica i seguint les normes de distància social que marca el Procicat.

Malgrat aquest 1 de maig està passat per aigua, en l’aire està el regust amarg de les circumstàncies en les que arriba: en un context de crisi econòmica important que afecta de ple l’Alt Maresme, amb una crisi turística sense precedents i amb una crisi social que ha fet augmentar exponencialment la cua de Càritas.

El Dia del Treball passarà, però desenes de milers de persones continuaran sense feina en una època d’incertesa i d’atur a l’alça.

X