Els joves de Calella organitzen una plantada d’arbres per aconseguir una “ciutat verda”

  • Plantaran arbres i arbustos al costat de l'entrada de La Muntanyeta
  • “Trobada per una ciutat verda” és un dels projectes que va sortir guanyador dels Pressupostos Participatius de Joventut.

2021-05-06T10:17:27+01:00 06/05/2021|

Aquest diumenge es portarà a terme la proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius de Joventut. Sota el lema “Trobada per una ciutat verda”, els joves faran una plantada d’arbres i arbustos per promoure la cultura de la sostenibilitat i protegir la biodiversitat.

La plantada es farà a la Zona Esportiva de La Muntanyeta, a la zona del costat de la porta d’entrada, un terreny que havia estat ple de vegetació però que ha estat desbrossat. El punt de trobada és La Muntanyeta a les 9h. “Volem que vinguin com més nanos millor, des dels més petits fins els més grans. Quan acabem, tindran un entrepà i una beguda”, ha explicat un dels promotors de la plantada, Kouta Boiro.

Els Pressupostos Participatius de Joventut, dotats amb 5.000 euros per aquest projecte, han estat el motor que ha permès la compra de les espècies vegetals que es plantaran. Entre ells, hi haurà algun tipus d’arbres fruiters, dels que els mateixos joves portaran el manteniment juntament amb l’Ajuntament.

Per participar a la plantada cal apuntar-se per tal que els organitzadors creïn grups reduïts, d’entre dues i sis persones, i així complir les mesures de seguretat davant la COVID-19. Per inscriure’s, cal trucar al 93 766 44 34 o al 663 348 717, enviar un missatge directe al perfil d’Instagram @calellajove o un correu a aj035.joventut@calella.cat.

X