Àlbum de fotos “Operació Bruna”

2021-05-22T16:47:10+01:0022/05/2021|

Calella va ser l’escenari ahir d’un operatiu policial similar al desplegament per detenir una cèdula terrorista, sense precedents a la nostra ciutat.

Primer va actuar la Policia Nacional, emportant-se els residents que tenien causes pendents relacionades amb la llei d’estrangeria. Després van entrar els tècnics municipals per confirmar que l’edifici no podia ser evitable, el que va activar un decret d’alcaldia que ja estava preparat, només faltaven l’informe de l’enginyer i l’arquitecte municipal.

Mentre es portaven a terme els tràmits administratius, la resta d’inquilins van estar en una habitació amb les mans lligades. Un cop es va ordenar el desallotjament, els Mossos es van fer càrrec de la situació.

Van agafar algunes de les seves pertinences, no totes perquè no van tenir temps, i van intentar recomposar-se al carrer Montserrat, a una cantonada de l’hostal.

A la tarda, la propietat va posar alarma i va tapiar l’edifici. Una patrulla dels Mossos vigilava la finca a la nit. Va saltar l’alarma i van estar mirant per si algú havia intentat tornar a entrar, però presumptament el que va fer que saltés va ser un animal que es va quedar a l’interior de l’edifici.

Comparteix el contingut!

Go to Top