Vaga parcial a Renfe per reclamar més personal

2021-05-25T07:42:35+01:0025/05/2021|

Els sindicats CCOO i UGT han convocat aturades parcials a Renfe per aquest dimarts. Les aturades seran de 7h a 10h i de 16h a 19h, amb serveis mínims del 75%.

A través d’un comunicat, Comissions Obreres i UGT asseguren que els motius són “la necessitat desesperada” de personal i la “deixadesa i la passivitat” del gestor ferroviari.

Segons UGT, durant els últims mesos, el Govern ha pres “decisions desafortunades” en matèria ferroviària. Lamenten també que el servei que ofereix Renfe sigui “més car i pitjor” respecte al que s’està donant a Rodalies, el Metro de Barcelona i a la xarxa d’autobusos.

Al mateix comunicat, el sindicat lamenta la manca d’interventors als trens, així com agents de Mossos i Policia Local. Expliquen que aquesta situació provoca que “un nombre important de viatgers no pagui bitllet, amb la important manca d’ingressos que això comporta, i l’increment de diners públics que es necessita per cobrir despeses”.

L’escrit conclou que “en aquest moment greu de crisi, aquests diners podrien ser utilitzats per millorar la sanitat i no haver d’invertir-se en la neteja de grafitis”.

Comparteix el contingut!

Go to Top