Creix el nombre de coloms a la plaça de l’Església

2021-05-27T15:10:53+01:00 27/05/2021|

#laveudeCalella Una seguidora alerta de la proliferació dels coloms a la plaça de l’Església.

“S’ha desbordat l’augment de coloms a la plaça de l’Església d’una manera desmesurada… Hi ha el doble de coloms que hi havia anteriorment. També hi ha molta gent que al migdia els hi dona menjar… però la plaça es veu molt bruta i set tiren a sobre al passar”, comenta.

Els coloms que han envaït els centres urbans de pobles i ciutats, si estan en un hàbitat on tenen menjar, es reprodueixen molt ràpidament, augmentant així la seva població.

Alguns municipis han optat per fer campanyes de control de la població dels coloms com donar-los-hi blat de moro barrejat amb un producte antifertilitzant, capturar-los en gàbies motivant que entrin a dins o conscienciant a la població perquè no els hi ofereixi menjar.

També se’ls anomena “rates voladores”, perquè poden transmetre malalties als humans.

X