Les policies locals del Maresme, en guàrdia per prevenir ocupacions

L'antic hostal ocupat té la planta baixa i el primer pis tapiat

2021-05-28T17:36:18+01:0028/05/2021|

El cas de La Bruna ha sacsejat la comarca, que està alerta per evitar possibles ocupacions que puguin derivar en problemes de convivència. De fet, a municipis com Mataró o Canet també hi ha aldarulls constants.

Des del desallotjament de l’hostal ocupat, les diferents policies del Maresme han intensificat la vigilància als municipis propers,  reforçant amb dobles patrulles els serveis de cap de setmana per donar una resposta ràpida en el cas d’una ocupació, ja fos per part d’exresidents de La Bruna com per persones d’altres indrets.

En els últims dies, s’han produït desnonaments a pobles dels voltants, així com també s’han aturat diversos casos d’ocupacions. Els veïns estan previnguts per trucar als cossos de seguretat en el cas que tinguin la sospita de l’entrada forçada en un habitatge buit. Els ciutadans que viuen pel Km 3, per exemple, han notat com últimament deambulen més persones per la zona.

El problema de l’ocupació es barreja, en moltes ocasions, amb una manca de seguretat per part dels veïns de la zona. Tot i que no tots els edificis ocupats són problemàtics, en d’altres s’hi produeixen conflictes que malmeten la convivència.

Comparteix el contingut!

Go to Top