Gestvia decideix l’1 de juliol com a data definitiva d’inici de la zona verda

Un dels carrers on s'implantarà la zona verda és a Indústria

  • La zona verda la podran gaudir els residents, però serà necessari treure un tiquet diari gratuït. Pels no residents, funcionarà com a zona blava.

2021-05-31T15:01:41+01:0030/05/2021|

Després de canviar de data en moltes ocasions, finalment serà el primer de juliol el dia en el que s’iniciï la zona verda a Calella. S’activaran els parquímetres dels carrers on es posarà en marxa i l’opció de la zona verda apareixerà a l’aplicació mòbil Aparcare.

Únicament podran gaudir de la gratuïtat de la zona verda les persones empadronades a Calella que siguin titulars de vehicles inscrits al municipi, és a dir, els considerats residents. No caldrà cap identificació al vehicle. A última hora, han decidit que els cotxes que reuneixin les dues condicions seran inclosos de forma automàtica al sistema de gestió, però aquells que hagin patit alguna modificació a partir del mes d’abril hauran de contactar amb Gestvia -per telèfon, trucant al 93 766 41 90, o per mail, a aj035.gestvia@calella.cat- per tal de sol·licitar l’alta com a residents de zona verda. Un cop activada la matrícula, el sistema de gestió la reconeixerà en parquímetres i en l’aplicació mòbil.

Les persones no empadronades a Calella o els cotxes no inscrits al nostre municipi no podran gaudir de la zona verda. Per tant, es considerarà zona blava.

També caldrà treure un tiquet diari per estacionar a les places de zona verda, que pels residents serà gratuït. Els vehicles que no disposin de tiquet podran ser sancionats. Es podrà obtenir tant als parquímetres com a l’app Aparcare i nomes serà accessible per les matrícules dels vehicles autoritzats.

El tiquet gratuït de la zona verda no es pot utilitzar per la zona blava.

Els conductors que no siguin residents podran aparcar a la zona verda en les mateixes condicions que a la zona blava, és a dir, amb les mateixes tarifes i horaris: de dilluns a dissabtes no festius, de 9h a 14h i de 16h a 20h. Els residents que tinguin el seu cotxe aparcat a la zona verda hauran de renovar el tiquet l’endemà abans de les 9h.

Als carrers on es posarà en marxa la zona verda ja s’han pintat les senyals de terra que ho indiquen. S’ha ubicat a la zona que limita amb Poblenou fins arribar a la N-II. Al mapa es poden veure els carrers concrets.

Mapa dels carrers on s’implantarà la zona verda. (Font: Gestvia)

Comparteix el contingut!

Go to Top