Noves escales de fusta per facilitar el pas al Parc Dalmau

Les noves escales del Parc Dalmau estan formades per peces de fusta (Foto: Amics del Parc Dalmau)

2021-05-31T19:50:10+01:0031/05/2021|

Els Amics del Parc Dalmau segueixen amb la seva feina incansable i voluntària de millorar el pulmó verd de la nostra ciutat. Aquest dissabte van crear unes noves escales de fusta per fer més accessible una zona en pendent que estava erosionada.

Una a una han col·locat les peces de fusta a mode d’esglaons, de forma manual. Han comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament per arranjar l’espai.

Precisament aquesta zona va ser una de les que van visitar en la ruta guiada pel Parc Dalmau que l’entitat va organitzar en el marc de la Setmana de la Natura i el Moments de Flors. També van fer una plantada d’arbres fruiters juntament amb les persones inscrites per tal de dotar de més espècies vegetals l’entorn.

Cada cap de setmana, els Amics del Parc Dalmau fan tasques d’arranjament de camins i de cura de la natura. Recentment, també han fet més accessible un camí aprofitant branques seques dels pins i terres.

Malgrat l’entitat se centra sobretot en el parc, un cop al mes també arreglen camins de Calella. Aquest mes ha estat un dels corriols que puja fins a Can Carreres i, anteriorment, un camí al Torrent del Raig.

Comparteix el contingut!

Go to Top