Camions que dificulten el pas dels nens a l’escola

2021-06-02T15:31:01+01:00 02/06/2021|

#laveudeCalella Una seguidora ens envia el següent missatge queixant-se dels camions de l’obra del carrer Sant Pere que dificulten el pas a les hores d’entrada i sortida dels nens a l’escola.

“Hola, tots els matins em molesta el lloc de construcció a la cantonada de l’Escola Pia amb l’oficina de Correus. Per mi està clar que hi ha feina a fer allà i que hi haurà restriccions.

Però per què no poden ser considerats almenys una miqueta? Per què ha d’aparcar un camió enmig del carrer en hora punta? Centenars de nens i els seus pares s’estrenyen per un petit passadís mentre els nens esperen que s’obrin les portes de l’escola.

Desafortunadament, aquest no és un incident aïllat, sinó que passa vàries vegades a la setmana. La gent predica a tot arreu que ens hem de mantenir a distància. Però això és, simplement, impossible. És una pena que ningú sembli pensar en això en aquest lloc de construcció.

Lamentablement, això passa molt, de dues a tres vegades per setmana. A vegades, els camions també circulen pel carrer. L’agent cívic diu que no haurien de passar per allà en aquell moment, però tot i així succeeix una vegada i una altra.”

Pels cotxes queda tallat el pas pels carrers on se situen les portes de les escoles durant una mitja hora aproximadament.

X