El Pàdel Calella organitza el Torneig de Primavera

Competició de pàdel a les instal·lacions pròximes a la platja

2021-06-03T18:57:34+01:0003/06/2021|

Els aficionats al pàdel tenen una cita aquest cap de setmana a Calella. Les instal·lacions del Pàdel Calella acolliran un Torneig de Primavera tant per a equips masculins, com femenins i mixtes.

154 persones s’han inscrit al torneig, en el que es crearan diferents categories segons els nivells dels participants. La competició començarà amb una fase de grups aquest divendres i finalitzarà amb les finals el diumenge sobre les sis a la tarda. A les vuit faran l’entrega de premis.

Cada mes, des del Pàdel Calella organitzen un torneig, en el que hi participen al voltant de 150 persones aficionades a aquest esport.

Ángel Gracia, organitzador dels tornejos, ha explicat que aplicaran la norma del punt d’or, que consisteix en què “quan van empatats 40 a 40, es juga el punt d’or i el que guanya és el que guanya el joc. És una de les normes que va posar el World Padel Tour”. Es va implantar fa dos anys.

Durant el torneig es podrà participar també en una rifa plena de regals que han donat els diferents patrocinadors i col·laboradors. Els concursants rebran una papereta per la seva inscripció i el públic també podrà adquirir butlletes.

L’Espai Dental Calella farà també un obsequi d’un pack amb una mascareta, raspall i pasta de dents.

Podrà assistir públic complint les mesures de seguretat contra la COVID-19, com dur la mascareta o mantenir la distància de seguretat.