La propietat de l’Hostal La Gaviota endreça l’edifici

El gran xiprer que tapava l'Hotel Terramar des del carrer del Mar ja no hi és

2021-06-03T15:01:18+01:0003/06/2021|

L’edifici de La Bruna, que havia estat ocupat fins fa dues setmanes, torna a ser un espai buit i tancat. El propietari, una empresa calellenca dedicada a la construcció, ha tapiat totes les entrades de de la planta baixa i el primer pis, també ha soldat els accessos que quedaven oberts amb ferro.

Els propietaris de la finca també han tret el xiprer que delimitava amb l’Hotel Terramar, ja que aquest, degut a la seva grandària, malmetia les parets divisòries i estava a tocar d’un dipòsit de gasoil de la finca veïna.

Es donava la circumstància que, alguna vegada, algun gat havia pujat pel xipré fins al balcó del cinquè pis de l’Hotel Terramar i d’allà no sabia sortir.

A més a més, la propietat de la finca també ha eliminat un pont que unia l’Hostal La Gaviota amb l’Hotel Terramar. L’endreça s’ha fet amb el permís de l’Ajuntament.

Segons ha pogut saber CALELLA COMUNICACIÓ l’edifici continuarà tenint un us turístic i l’edifici serà reaprofitat. En el cas que es volgués enderrocar l’edifici, tenint en compte les dimensions de la parcel·la, l’edificació perdria edificabilitat, i hauria de tenir una estructura triangular.

Comparteix el contingut!

Go to Top