La Fàbrica Llobet es converteix en punt de vacunació Pfizer comarcal

  • Al mes d'abril, la vacunació de Calella es va traslladar a la Fàbrica Llobet-Guri
  • Calella acollirà un punt de vacunació d’abast comarcal amb capacitat per administrar fins a 1.600 dosis diàries. Un de cada cinc calellencs ja està immunitzat.

2021-06-04T09:05:35+01:00 04/06/2021|

La Fàbrica Llobet-Guri passa de ser un centre de vacunació local per convertir-se en comarcal, augmentant el seu abast i la seva capacitat. Es preveu que es puguin administrar fins a 1.600 injeccions diàries de la farmacèutica Pfizer-BioNTech.

Una de les novetats és que es podrà triar la Fàbrica Llobet a l’hora de demanar cita a la pàgina web vacunacovid.catsalut.gencat.cat. Fins a dia d’avui, havia de ser el CAP el que truqués per concertar cita prèvia i els llocs de vacunació més propers que apareixien a la pàgina web eren a Mataró i a Blanes. Si no es troba hora en el punt més pròxim, Salut recomana seguir accedint a l’aplicació durant els dies següents per comprovar si hi ha noves cites disponibles.

Fins ara se subministraven les vacunes a la Sala Polivalent, però a partir d’ara es traslladarà a la Sala de Columnes, dins del mateix edifici i entrant per la mateixa porta. S’habilitaran 4 boxes en funció de la disponibilitat de les vacunes.

El centre anirà a càrrec de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en concret, infermeres i personal administratiu. També podrà comptar amb la participació d’equips d’infermeres voluntàries i jubilades, que ja van tenir un paper clau en la campanya de vacunació a les residències.

S’obrirà als veïns de la comarca a partir del dilluns 7 de juny i la vacunació es farà de 9h a 14h i de 15h a 19h.

Un de cada cinc calellencs està immunitzat

4.137 veïns de la ciutat han rebut la pauta completa de la vacunació, és a dir, un de cada cinc calellencs està immunitzat contra la COVID-19. La primera dosi ha estat administrada a un 37% de la població, per tant, un de cada tres calellencs té, com a mínim, una dosi posada.

Pel que fa a l’Hospital de Calella, hi ha 5 ingressats per coronavirus, mentre que a l’Hospital de Blanes tots els pacients han rebut l’alta i ja no queda ningú amb COVID-19.

X