Contraprogramació d’actes en un mateix cap de setmana

2021-06-05T09:36:09+01:00 05/06/2021|

#laveudeCalella Un seguidor ens envia el següent missatge queixant-se de la programació de dos esdeveniments importants en un mateix cap de setmana.

“Com a soci de l’Agrupació Sardanista estic dolgut perquè facin un esdeveniment com la Fira Renaixentista el mateix cap de setmana de l’Aplec. No la podrien haver fet el cap de setmana passat, amb el Moment de flors, que només es tractava de visitar els espais florits?

L’Aplec és el nostre esdeveniment més important, com més gent hi ha més llueix, i el fet que hi hagi un altre acte ho trobo desafortunat. Es podria haver decidit un altre cap de setmana en el que no hi hagin més activitats i així tothom podria gaudir de tot. Tothom sap que l’Aplec és el primer cap de setmana de juny.”

X