Veïns denuncien actituds incíviques i reaccions violentes d’un home sense sostre

2021-06-07T18:33:48+01:00 07/06/2021|

#laveudeCalella Molts veïns han captat imatges d’un home sense llar orinant en ple carrer Església o defecant en un altre dels carrers de la ciutat, incomodant a les persones que passaven per la zona. També se l’ha vist consumint alcohol. La seva reacció, quan algú passava massa a prop, ha estat violenta. CALELLA COMUNICACIÓ també ha intentat parlar amb ell, però la seva resposta ha estat una actitud agressiva.

Els veïns consideren que necessita ajuda professional i que les seves accions donen mala imatge a la ciutat en situar-se, moltes vegades, vora l’estació de tren, una de les vies d’entrada a Calella, o als carrers Església o Amadeu.

L’Ajuntament assegura haver fet actuacions a través de Serveis Socials, però no han volgut explicat quines accions concretes.

Diverses persones sense sostre s’han vist obligats a dormir a la intempèrie als carrers de la ciutat, però fins ara, no havien tingut comportaments incívics i violents.

X