La vacuna d’AstraZeneca també s’administrarà a la Fàbrica Llobet

  • La vacunació es fa a la Sala de Columnes
2021-06-08T18:25:54+01:00 08/06/2021|

El punt de vacunació massiu de Calella incorporarà una nova vacuna a partir de dilluns. El vaccí d’AstraZeneca se suma al que s’administrava fins ara, el de Pfizer-BioNTech. Això ajudarà a accelerar la vacunació de la franja de 60 a 69 anys, l’única per la qual el Ministeri de Sanitat recomana punxar AstraZeneca. Les persones que tinguin aquesta edat podran reservar cita a Calella a través de vacunacovidsalut.cat.

Les dues vacunes s’administraran en torns o dies diferents per tal de no coincidir en el temps. D’aquesta manera, esperen oferir més seguretat a la ciutadania perquè no hi hagi equivocacions.

El darrer col·lectiu convocat per la vacunació era el de les persones nascudes entre els anys 1972 i 1976, al qual se li subministra Pfizer. Les persones cridades a vacunar-se poden demanar cita per internet o esperar a rebre un SMS de Salut.

La vacunació a la Fàbrica Llobet es fa a la Sala de Columnes. En passar de ser un punt local a comarcal, ha augmentat la quantitat de gent que rebia la vacuna a la nostra ciutat i, per tant, s’ha habilitat una zona prou gran perquè es pugui mantenir la distància de seguretat. Els encarregats de posar la vacuna són l’equip d’infermeria de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

X