Joventut Artística ajorna l’estrena de “Ca les monges” degut a un positiu en COVID-19 en el repartiment

  • Un positiu entre els actors ha obligat a confinar a tot l’equip, fet que ha provocat que s’hagi d’ajornar la posada en escena de l’obra.

2021-06-09T20:03:00+01:00 09/06/2021|

Coincidint amb la Festa Major Petita de Calella, Joventut Artística havia de presentar l’obra “Ca les monges”, una comèdia original del desaparegut actor, director i dramaturg Xesc Forteza. Però un positiu de COVID-19 entre l’elenc d’actors ha forçat el confinament de tot l’equip, el que ha obligat a endarrerir la data d’estrena de l’obra. Finalment, es representarà durant tres caps de setmana: el del 26 i 27 de juny, el 10 i 11 de juliol i el 17 i 18 també de juliol.

No és el primer canvi que pateix l’obra, que ja estaven preparant abans del confinament.

Ca les monges és una obra del 1986, amb molt d’humor en la qual un grup d’atracadors, tot intentant robar un banc, acaben en un convent de monges, cosa que donarà peu a tota mena de situacions peculiars i divertides. Van escollir una comèdia per tal de distreure al públic i aportar alegria.

L’espectacle està protagonitzada per Míriam Marrè, Geni Marrè, Marta Clapés, Jaume Mas, Marc Comerma, Salvador Escamilla, Jordi Torruella i Josep Pérez i dirigida per Assumpció Ortet i Martí Germà.

X