Sabries respondre les preguntes dels exàmens de la Selectivitat?

  • Els exàmens segueixen tot un protocol per evitar filtracions
2021-06-09T20:57:34+01:00 09/06/2021|

Avui ha estat el segon dia de Selectivitat, que s’allargarà fins al divendres. La Generalitat de Catalunya publica el mateix dia les correccions, és a dir, ja pots saber les solucions de les proves examen per examen.

Si estàs fent la Selectivitat, pots comprovar els PDF amb les correccions i respostes proposades pel Departament d’Educació i fer-te una idea de si les teves respostes s’ajusten a la correcció.

Si no has fet la Selectivitat, o la faràs l’any vinent, et pot servir per veure si aprovaries els exàmens de les PAU. Es tracta de proves especialitzades en la matèria corresponent, a un nivell més elevat que el de cultura general. Per exemple, als exàmens sobre llengües també es fan preguntes sobre llibres que els estudiants han hagut de llegir durant els dos anys de Batxillerat. Precisament en aquestes proves també apareixen exercicis de gramàtica. Avui s’ha fet la prova de castellà, en el que una de les qüestions a resoldre era la següent: “Espera un momento, Pere. Ahora mismo _____ voy o vengo?”. 

Sabries escriure un text expositiu? I un argumentatiu? Saps a quin moviment artístic pertany la Casa Milà, també coneguda com la Pedrera, d’Antoni Gaudí?

Les proves consten d’exercicis de diverses tipologies, alguns es basen en preguntes memorístiques que els alumnes han de respondre amb els seus coneixements, altres són més pràctics, sobretot en assignatures com matemàtiques, en els que han d’aplicar les fórmules apreses. Algunes avaluacions es basen en textos apareguts en mitjans de comunicació per desenvolupar exercicis.

Exàmens dimarts 8 de juny:

Exàmens dimecres 9 de juny:

X