Círculo artístico calellense

2021-06-11T14:05:41+01:00 11/06/2021|

Què se n’ha fet del “Círculo Artístico Calellense”?… Encara guardo aquest programa de la vetllada musical, per commemorar el 5è aniversari de la seva fundació, que va tenir lloc al pis de la Sala Mozart (Can Salom) el 25 de maig de 1960, autografiat pel reconegut baríton Manuel Ausensi, que va protagonitzar un recital esplèndid, finalitzant amb una magistral interpretació de “El Guitarrico”… Llavors ja m’interessava la música clàssica i l’òpera, a la meva família hi havia prou antecedents (pare i germà)… Només per curiositat m’agradaria saber quins aficionats/aficionades formaven part d’aquella associació lírica… Segur que si algunes d’aquelles persones continuen entre nosaltres, encara deuen tenir la mateixa passió per aquests tipus de concerts i recitals…

Valdria la pena agrair-los la seva dedicació a la cultura musical calellenca…

Colo, Maig-2019

X