Noves fuites d’aigua als edificis de la plaça Bartomeu Barceló i a les cases unifamiliars

  • Els operaris de Gestaigua han localitzat 3 fuites diferents en aquesta zona durant el dia d'avui
2021-06-11T20:58:33+01:00 11/06/2021|

Els veïns del voltant de la plaça Bartomeu Barceló, així com les persones que viuen a les cases unifamiliars del Parc de Calella, estan desesperats per la quantitat de fuites d’aigua que hi ha a la seva zona. Aquesta tarda, les canonades han tornat a patir trencament, fet que els ha deixat, de nou, sense aigua corrent. Alguns veïns porten des de les 14h sense subministrament. “És una constant, ja n’hi ha prou”, es queixen els residents.

Les canonades de la urbanització, encara de fibrociment, pateixen rebentades cada pocs mesos. En el moment que hi ha una fuita, se’n produeixen més en diversos trams en el mateix dia. Els veïns expliquen que hi ha tres trencaments actius i lamenten no tenir aigua tampoc els residents de la part immediatament inferior a la N-II, així com els blocs de pisos de la plaça Bartomeu Barceló. Els trencaments estarien al carrer Doctor Vivas i al carrer Bisbe Plàcid Crous.

Per comprovar on hi ha la fuita han aixecat part del carrer Doctor Vivas

No ens podem dutxar després de passar calor tot el dia”, es queixen els veïns. S’estan organitzant per fer alguna acció de protesta i demanar una reunió amb l’alcaldessa i el responsable polític de Medi Ambient. “És una indefensió terrible. Estem al segle XXI i tenim canonades dels anys 40. És indignant”.

A un tram del carrer Santos de Maimona ja es van substituir les canonades de fibrociment per unes de més modernes, però a la resta de la xarxa continua havent problemes.

X