Zona verda a l’àrea turística per afavorir la mobilitat de vehicles

2021-06-12T21:04:57+01:0012/06/2021|

#laveudeCalella Un seguidor demana que es converteixin en zona verda els aparcaments que actualment són blancs a la part turística per tal d’afavorir la mobilitat dels vehicles, especialment quan arribi el turisme.

“Referent a la zona verda, alguns veïns de la zona turisme emplacem a l’Ajuntament a fer la zona verda a tota la zona on no es ni verda ni blava. Hi ha vehicles que no es mouen de fa 4-5 dies. Si es fes zona verda, solucionaríem els problemes d’aparcament dels residents de la zona. Som la part oblidada de Calella.

Carrer Diputació sobretot i el carrer davant de l’Hotel Sant Jordi fins la piscina. A veure si podem fer força i abans de l’estiu ho pinten. I aconseguim la mobilitat de vehicles que treuen lloc als residents i els que venen de vacances deixen calers. Que deixar el vehicle 6 dies gratis no hauria d’afectar els residents. És un problema que ve de llarg i ara amb la zona verda s’hi trobaria una solució pràctica i remunerada”.

Comparteix el contingut!

Go to Top