Malmeten la façana de l’ermita de Sant Andreu de l’Arboceda amb grafitis

Diversos elements de la façana de l'ermita han estat pintats

2021-06-17T14:10:12+01:0017/06/2021|

Lletres, números i símbols malmeten la façana principal de l’ermita de Sant Andreu de l’Arboceda. També ha estat guixat el terra del davant, les columnes de l’entrada i la porta. Les pintades s’han repetit en tres ocasions molt properes en el temps. Les primeres vegades van poder retirar-les, però ara els grafits han estat fets amb esprai, el que dificulta el poder-los netejar.

Els Amics Escoltes del Montnegre, propietaris dels terrenys després d’anys de treball, lamenten les bretolades fetes a l’ermita, que es troba en fase de restauració.

Els primers grafits van aparèixer a finals del mes de maig i semblaven estar fets amb pintura a l’oli i les van poder treure amb dissolvent i aigua a pressió. Els últims, però, han estat fets amb esprai per dificultar la seva retirada.

Precisament aquest divendres tindrà lloc la conferència “Desenterrem el passat. L’ermita de Sant Andreu, 1.000 anys d’història”. Serà a l’auditori de Can Saleta a les 19h i anirà a càrrec d’Aniol Noguera i Clofent, llicenciat en Ciències Ambientals i Teologia i investigador de cultura popular. La presentarà mossèn Cinto Busquet, rector de Calella.

Comparteix el contingut!

Go to Top