Salut obrirà dilluns la vacunació per les persones de 30 a 34 anys

La Fàbrica Llobet és el punt de vacunació massiu de Calella

2021-06-23T18:39:45+01:0023/06/2021|

Igual que en un videojoc, la Generalitat va desbloquejant nivells, però en aquest cas en la vacunació. Les persones d’entre 30 i 34 anys -els nascuts entre els anys 1987 i 1991- podran demanar hora per vacunar-se a partir de dilluns. Amb aquesta nova franja, ja estaran cridats a vacunar tots els que tinguin més de 30 anys. Es pot demanar hora aquí.

Aquestes persones rebran les vacunes de Pfizer, Janssen o Moderna. En el cas de vacunar-se a la Fàbrica Llobet, el vaccí que s’administra és el de Pfizer. La Fàbrica també s’administra el d’AstraZeneca, però només per la gent de 60 a 69 anys.

L’objectiu de Salut és acostar-se com més aviat millor als col·lectius més joves, perquè són els que ara s’estan contagiant més. Això demostraria l’eficàcia de les vacunes, ja que els que es diagnostiquen com a positius són els col·lectius que encara no les han rebut.

Gairebé un terç dels catalans han rebut la pauta completa de vacunació i s’està molt a prop d’assolir la fita del 50% de població amb almenys una dosi de la vacuna contra la COVID-19. Al Maresme, aquesta xifra ja s’ha aconseguit: la meitat dels maresmencs ja porten una vacuna i el 31% tenen les dues.

Comparteix el contingut!

Go to Top