El rastre de la revetlla: gairebé 2 tones de residus al front marítim de Calella

Restes de petards, d'envasos de plàstic i de vidre estaven a la platja el matí de Sant Joan

2021-06-25T17:26:59+01:0025/06/2021|

Aquesta revetlla de Sant Joan era una festa molt esperada, de les primeres amb una relaxació efectiva de les mesures sanitàries. Això es va traduir amb gent a les platges durant la nit, unes 1.400 persones ha comptabilitzat l’Ajuntament, i gairebé dues tones de residus que s’han recollit.

Els serveis de neteja de l’Ajuntament van recollir 1.930 kg de deixalles entre la platja i el Passeig Manuel Puigvert. A les platges de Barcelona s’hi van arribar a recollir fins a 8.000 kg.

El sistema d’intel·ligència artificial que l’Ajuntament té contractat per controlar l’afluència a les platges durant aquest estiu va detectar 852 persones a la Platja Gran i 520 a la Platja de Garbí. La Platja de les Roques no es comptabilitza ja que, segons el consistori, estava tancada durant la nit de la revetlla de Sant Joan.

Segons explica l’Ajuntament, la Policia Local va passar la nit fent patrullatge pels carrers de la ciutat amb el suport de 12 informadors. Durant la nit, els cossos de seguretat van haver d’aturar un incendi en uns canyissars prop de l’aparcament de cotxes de la Roca Grossa que va afectar uns 100 metres quadrats.

Comparteix el contingut!

Go to Top