És hora de treure la pancarta de “Llibertat presos polítics”?

2021-06-27T15:52:32+01:00 27/06/2021|

#laveudeCalella Un seguidor es pregunta si ja ha arribat l’hora de treure la pancarta de l’Ajuntament que demana la “llibertat presos polítics” ara que els polítics del procés han estat indultats i alliberats de la presó.

A la façana consistorial també llueix el llaç groc, símbol que també té en compte els polítics exiliats, que encara no han tornat a Catalunya sota amenaça de detenció.

La simbologia de l’Ajuntament ha provocat diversos estira i arronsa entre els partits polítics municipals. Ciutadans ha forçat al govern a complir la normativa sobre la neutralitat en els espais públics en campanya electoral denunciant davant la Junta Electoral la presència dels símbols independentistes. ERC i la CUP han demanat que es restituïssin un cop finalitzades les diverses eleccions que s’han celebrat en aquest temps que els polítics catalans han estat empresonats.

X