Tots els alumnes del Bisbe Sivilla i l’Escola Pia aproven la Selectivitat

Graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat de l'Escola Pia de Calella (Foto: Escola Pia)

2021-06-29T15:29:59+01:0029/06/2021|

Tots els estudiants de 2n de Batxillerat de l’institut Bisbe Sivilla i de l’Escola Pia de Calella han superat la Selectivitat. Es van presentar 42 alumnes del Bisbe i 15 de l’Escola Pia, i el 100% han aprovat.

Quatre estudiants del Bisbe han aconseguit, a més, una menció d’honor, perquè han tret més d’un 9 a la part comuna. Les PAU es divideixen entre la part comuna, on hi ha les assignatures troncals i una escollida pels alumnes, i la part específica, amb la resta d’assignatures seleccionades.

La Selectivitat es va celebrar la segona setmana de juny a l’institut públic de la ciutat per segon any consecutiu, on van anar tots els estudiants dels centres educatius calellencs. En total, s’hi van presentar 124.

Dos alumnes de l’escola Freta han suspès dels 64 que s’hi han presentat. Tres estudiants han aconseguit una menció d’honor.

Tot i saber la nota, els alumnes ara han d’esperar a conèixer les notes de tall per tal de saber si han entrat a la universitat i la carrera escollida. Les notes de tall es publicaran el dimarts 13 de juliol, aquesta llista decidirà l’assignació de places a la universitat per al curs 2021-2022. Els pròxims passos són l’assignació definitiva fins al 18 de juliol i la matrícula dels assignats en primera preferència serà del 15 al 20 de juliol.

Comparteix el contingut!

Go to Top