Amiga, model i còmplice

2021-07-02T13:11:22+01:00 02/07/2021|

L’altre dia vaig coincidir amb una de les noies que, a finals dels anys 70 i començaments dels 80, havíem compartit l’afició a la fotografia; jo de fotògraf i ella de “model” (llegiu col·laboradora i còmplice)… Recordo que la primera vegada que li vaig demanar si em deixaria fer-li unes fotos, la meva petició la va sorprendre i va dubtar uns moments… Però un… “bueno”… per resposta, seguit d’un… “vols dir que quedaré bé?”… donava llum verda a la proposta… Doncs si, la intuïció que havia tingut sobre la seva fotogènia va ser encertada… Vam estar fent fotos en diferents espais durant una bona temporada (Can Salvador, Hortsavinyà, delta de la Tordera, un primitiu estudi al garatge de casa…) i d’aquella època, i gràcies a la seva implicació i complicitat, en va sortir una excel·lent col·lecció de negatius (alguns del quals encara utilitzo puntualment)…. Aquesta relació va generar un tracte de confiança i una bona amistat, que després de 40 anys continua vigent i que vam renovar l’altre dia recordant antigues anècdotes… Veient algunes de les primeres fotos que havíem fet i sense dubtar-ho gens ni mica va dir “Quan vulguis podem repetir l’experiència… amb quaranta anys més, és clar!!”, va afegir… Tots vam riure…

Ben mirat, la seva proposta era un evident repte fotogràfic, ja que ella continua essent tan fotogènica com abans…

Colo, Maig-2019

X