Tanquen el passeig marítim de Poblenou de nit per aldarulls

L'accés a la platja de Poblenou pel Rierany dels Frares estarà tancat

2021-07-02T18:26:16+01:0002/07/2021|

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha pres la decisió de tancar l’accés en cotxe a la platja de Poblenou les nits de divendres i dissabtes després que les últimes setmanes es produïssin aldarulls a l’aparcament de sorra del costat del parc infantil pirata. Des de la 01h i fins les 07h no podran entrar ni sortir cotxes per l’accés del Rierany dels Frares, en el límit entre Poblenou i Calella.

El passat cap de setmana es va fer una prova pilot per comprovar si la mesura era eficaç. L’Ajuntament de Pineda en fa una valoració positiva i ha decidit continuar tancant la platja les matinades de dissabtes i diumenges dels mesos de juliol i agost.

Des del consistori exposen que l’objectiu és pacificar la zona i afavorir el descans dels veïns. De fet, els ciutadans que viuen a la zona es queixen que fan festes a l’aparcament de sorra durant els caps de setmana, amb música alta que impedeix el seu descans.

Per no afectar l’activitat de les guinguetes, que tenen l’hora de tancament fixada a la 01h degut a les restriccions de la pandèmia, s’ha decidit limitar l’accés amb cotxe a partir d’aquesta hora.

Comparteix el contingut!

Go to Top