L’Ajuntament reformarà el seu arxiu municipal

L'arxiu de l'Ajuntament es troba a la planta subterrània

2021-07-08T15:25:49+01:0008/07/2021|

L’Ajuntament reformarà l’arxiu municipal que es troba al soterrani de l’edifici consistorial. Té previst fer una nova distribució de la planta, incorporant un lloc de treball més per una persona, creant un nou magatzem per material i un vestíbul que aïlli la nova zona de l’arxiu. També faran instal·lar ventilació per tal que la sala compleixi la normativa de temperatura per arxius i posaran armaris mòbils d’arxiu. Es revisarà, també, la instal·lació contra incendis i el sistema de seguretat, habilitant càmeres.

L’actuació que es farà a l’arxiu consta de dues parts. La primera consisteix pròpiament en l’obra d’adequació de l’arxiu i serà General Facilities l’empresa que se n’encarregarà després d’haver guanyat el concurs públic que ha realitzat l’Ajuntament. Ha estat adjudicat per gairebé 56.000 euros.

La segona part de la reforma és el subministrament i la instal·lació d’armaris compactes arxivadors, que ho proporcionarà Grup Constructor Uno per 55.000 euros.

En total, el cost de la reforma de l’arxiu puja a prop de 111.000 euros, per sota dels 130.000 euros que l’Ajuntament preveia destinar.

Comparteix el contingut!

Go to Top