El Parc de les Veles per fi té una zona d’ombra

  • La zona d'ombra està a un dels laterals de les fonts
2021-07-11T13:07:02+01:00 11/07/2021|

Una de les demandes de les famílies calellenques ha estat escoltada. Els nens i nenes gaudien jugant amb les fonts del Parc de les Veles, però els seus acompanyants no tenien una zona d’ombra en la que poder protegir-se del sol mentre vigilaven als més petits. Des d’aquesta setmana, el parc compta amb una zona amb lones en la que resguardar-se just al costat dels dolls.

Des que es va inaugurar el Parc de les Veles, les famílies havien demanat zones d’ombra. L’Ajuntament ha informat que l’ombra està “projectada amb tendals tipus vela per seguir l’estètica del parc”, que es basa en el món del mar.

Des del consistori també han explicat que “s’instal·larà paviment drenant al perímetre que voreja la font del parc” per tal d’evitar la formació de basses. “La seva impermeabilitat total a l’aigua permet una evacuació fiable i un retorn a les aigües subterrànies per infiltració”, assegura l’Ajuntament. Una de les queixes en relació a les fonts era el malbaratament d’aigua quan els sortidors es posaven en marxa quan no hi havia ningú jugant, amb l’aigua escapolint-se a la sorra que voreja la zona dels dolls.

X