Joventut Artística organitza el càsting per la seva nova obra musical, Rent

  • Joventut Artística estrenarà Rent el mes de novembre
2021-07-11T16:23:29+01:0011/07/2021|

La companyia calellenca, Joventut Artística, farà un càsting el pròxim 24 de juliol al Teatre Orfeó per trobar les persones que actuaran a la nova obra de teatre que estan preparant i que tenen previst posar en escena al mes de novembre. Es tracta del musical Rent, el més traduït de la història -fins a 22 idiomes- i un dels més guardonats de Broadway, que faran íntegrament en català.

Busquen inicialment els 8 actors protagonistes i 14 papers extres, a més del cos de ball, però estan oberts a ampliar el número d’actors si així ho requereix l’obra. Els candidats i candidates han de tenir entre 16 i 60 anys. Les persones que vulguin participar al càsting han d’inscriure’s a través d’aquest formulari per tal d’evitar aglomeracions i reduir el risc de contagis; també perquè l’organització pugui preveure el temps que durarà i ampliar a un segon dia de càsting si és necessari.

Les persones que optin a un paper amb ball hauran de presentar números cantats i de dansa, a més d’interpretar un text que proporcionarà l’organització o un monòleg preparat. Aquells que vulguin interpretar un personatge sense dansa, se substituirà el número de dansa per un exercici d’expressió corporal. El cos de ball haurà de demostrar les seves dots cantant i ballant.

Rent és un musical que canta a la vida. Un grup de joves utilitzen la seva creativitat artística per intentar fer-se un lloc a la societat i planten cara al seu dia a dia emmascarat per la misèria, la resignació i la proximitat a la mort. Porta en escena 25 anys a teatres d’arreu del món.

Comparteix el contingut!

Go to Top