Les primeres plagues

2021-07-16T15:32:34+01:0016/07/2021|

El meu amic em confessava que no pertanyia a cap tipus de religió estrambòtica… Ell va ser batejat com Déu mana i llavors no es triava, i potser és per això que ara comença a pensar en aquelles plagues d’Egipte… La calor… La sequera… Els incendis… i sobretot i més visible aquestes diades de sol roent, la de les PAPALLONES (juny 2019)… Sembla anecdòtic que aquests éssers voladors que recordem amb vius colors i excepcionals qualitats (de petit crec recordar que la peça estrella de la col·lecció era un  “Negre Xoriguer”) doncs ara s’han canviat les truites i ens estan envaint…

En Hitchcock ens va fer por amb la revolta del ocells i ara ens espantem amb les papallones, les larves de les quals deixen sense suredes les muntanyes del Montnegre… El canvi climàtic se’ns acosta i ja es fa visible a casa nostra, i quan toca de prop llavors “correm-hi tots” per deixar la nostra part de planeta ben endreçada… Per sensibilitzar més el personal, i tota vegada que les previsions científiques no han estat suficientment valorades, ens caldria un altre Hitchcock que amb les seves profecies fantàstiques i terrorífiques ajudés als qui tenen el poder a començar a prendre’s seriosament el problema… I si encara els calen més plagues o senyals esperem que, pel bé de tots,  no es facin esperar massa…

Colo-juny 2019

Comparteix el contingut!

Go to Top