Insults homòfobs i amenaces a un grup de joves a la plaça Vicenç Ferrer

  • Un individu va agredir verbalment a un grup de joves a la plaça Vicenç Ferrer
  • Un individu va amenaçar a un grup de joves que passaven per la plaça Vicenç Ferrer després de proferir insults homòfobs. Les víctimes van requerir la presència de la Policia Local en sentir-se intimidats per l’agressor, que els amenaçava amb un objecte metàl·lic.

2021-07-17T13:10:28+01:0017/07/2021|

Un grup de joves va ser víctima, ahir a la nit, d’insults homòfobs i amenaces quan sortien de sopar d’un restaurant de la plaça Vicenç Ferrer. En passar davant d’un altre grup de persones, quatre homes i una dona, un d’ells va insultar-los al crit de “maricones de mierda”. Una de les víctimes explica que, mentre ells intentaven fer de mediadors perquè l’agressió verbal no anés a més, “aquest individu s’ha posat la ma a la butxaca (més por encara) i s’ha col·locat un mosquetó a la mà per intentar agredir-nos.

Encara tinc la por ficada al cos de la mateixa ràbia i impotència que he sentit d’estar al meu poble, amb els meus amics, de sentir-me agredit i amenaçat sense cap raó”, relata el jove. El grup amenaçat va patir per la seva integritat física pel simple fet de la seva orientació sexual.

Van trucar a la Policia Local, que va aparèixer ràpidament per sufocar els ànims de l’intimidador. La víctima agraeix el tracte que van rebre per part de la policia i assegura que avui mateix posarà una denúncia i demanarà les càmeres de vigilància de la zona. “Això no quedarà impune, no aniré pel meu poble tenint por que a qualsevol racó, cantonada, carrer o on sigui, cap persona se senti amb la potestat d’agredir-me, ja sigui verbal o de qualsevol altra forma. No suportaré més el crit fàcil i gratuït que em diguin ‘Maricón et mataré perquè el carrer és meu’. No ho toleraré” afirma convençut el jove.

El jove demana el suport dels representants polítics i dels establiments que tinguin càmeres de vigilància a la zona. Algun regidor ja ha condemnat l’agressió a través de les xarxes socials.

En les darreres setmanes, arreu de l’Estat s’han produït diversos atacs homòfobs. En el cas de La Corunya, un jove va ser apallissat fins la mort només per ser gay. Això ha generat una onada de solidaritat cap al col·lectiu LGTBIQ+, que ha començat a explicar a través de les xarxes socials les situacions en les que s’han sentit atacades per la seva orientació sexual.

Comparteix el contingut!

Go to Top