Avui comença per fi la zona verda

La zona verda és gratuïta pels residents

2021-07-21T09:21:17+01:0021/07/2021|

Després de diversos canvis de data, finalment avui comença a funcionar la zona verda, una demanda de gran part de la població. Permetrà que els vehicles inscrits al municipi de persones empadronades a Calella, és a dir, els considerats residents, puguin aparcar de forma gratuïta a les places d’aparcament pintades de color verd.

No obstant, caldrà treure un tiquet diari ja sigui als parquímetres o a través de l’app Aparcare. Si es fa des de l’aplicatiu mòbil, per obtenir la butlleta per tot un dia demana pagar un cèntim, un error que preveuen solucionar a través d’una actualització de l’app al llarg del dia d’avui. Els vehicles que no disposin de tiquet podran ser sancionats encara que siguin residents. Pels cotxes que no són de Calella, les tarifes són les mateixes que per la zona blava.

La zona verda està situada a l’àrea més propera a Poblenou, on també les places d’aparcament són verdes. S’estén pels carrers de sota la N-II fins arribar al carrer Ànimes. Gestvia està estudiant ampliar la zona verda a altres indrets de Calella, es planteja l’àrea hotelera fins els Apartaments Codina.

La data d’inici de la zona verda ha patit un retard de més d’un any. Tot i que hauria d’haver començat l’estiu del 2020, es va anar posposant i no ha estat fins aquest any que el ple ha aprovat incorporar-la a la ordenança de circulació. Els terminis administratius han obligat a ajornar la posada en marxa fins el dia d’avui.

Aquesta forma d’aparcament gratuïta pels residents va ser una de les peticions de Ciutadans en les negociacions de suport al govern municipal, que el partit taronja portava al seu programa electoral.

Comparteix el contingut!

Go to Top