Ajornades les 24 hores de bàsquet i la revetlla de Sant Jaume

  • Les 24 hores es fan al pavelló del Parc Dalmau i la revetlla de Sant Jaume al Passeig Manuel Puigvert
2021-07-22T09:24:15+01:0022/07/2021|

La cinquena onada de la pandèmia està provocant canvis en l’agenda calellenca. Les entitats s’estan veient obligades a posposar els esdeveniments programats per evitar nous contagis de COVID-19 en un moment en el que el nombre de positius està creixent a una velocitat molt alta.

El Club Bàsquet Calella ha decidit ajornar la 45ª edició de les 24 hores que estava prevista pels dies 7 i 8 d’agost.  I és que amb l’augment de contagis de coronaviurs d’aquestes darreres setmanes i les noves mesures preses pel PROCICAT, l’entitat creu que el més prudent és canviar de data una activitat que concentra moltes persones i que, a més, s’hauria d’adaptar als horaris del toc de queda. La nova data serà el cap de setmana del 4 i 5 de setembre, segons ha informat el club a través de les xarxes socials.

L’Agrupació Sardanista de Calella també ha optat per posposar la revetlla de Sant Jaume, un dels actes tradicionals de l’entitat, perquè les noves mesures anti-Covid no permeten fer el sopar popular ni ballar les sardanes i balls de saló que tenien preparats. Els sardanistes han anunciat que el concurs de fanalets dedicat a la mainada es farà abans de l’inici del nou curs, tot i que encara no tenen una data fixada.

En canvi, les Fires Marineres previstes per aquest dissabte i pel dissabte 14 d’agost sí es portaran a terme. Seran de 10h a 21h al Passeig Manuel Puigvert, concretament a la zona de La Gàbia.

Comparteix el contingut!

Go to Top