ENTITATS

Calella Marxa i Oncolliga tenen local nou

  • L'alcaldessa va tallar la cinta de la inauguració i el rector va beneir el local

El local de Calella-Marxa i Oncolliga Calella està al carrer Costa i Fornaguera 34

  • Dues entitats calellenques, Calella Marxa i Oncolliga, han inaugurat un nou local. La inauguració es va produir aquest cap de setmana després d'estar més d'un any esperant a poder-la realitzar a causa de la pandèmia.

2021-07-27T10:53:51+01:0027/07/2021|

Calella Marxa i Oncolliga Calella ja compartien local al carrer Sant Joan des de 2013, però van haver de canviar de seu social, ja que el propietari del local anterior venia la casa i havien de finalitzar-hi la seva activitat. S’han traslladat al número 37 del carrer Costa i Fornaguera.

L’Associació Calella Marxa (CMX) és una entitat esportiva sense ànim de lucre. Es defineixen com “un grup d’amics que ens trobem per compartir i no competir”. Organitzen caminades pels voltants de la ciutat i sortides programades i són els organitzadors de la Marxa Nocturna. Precisament la inauguració del local ha coincidit amb la mort del primer president de l’entitat, Francesc Vivas. Calella Marxa va rebre el Premi Ciutat de Calella l’any 2019 i el seu president actual és Martí Barrera.

Oncolliga Calella depèn de la Fundació Oncolliga i ofereixen atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars, durant tot el procés de la malalta, amb l’objectiu de millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida. Fan diverses activitats durant l’any, també una marxa solidària contra el càncer. També fan cada any el tradicional calendari solidari amb fotografies relacionades amb Calella per cada mes de l’any. Oncolliga Calella va rebre el Premi Ciutat de Calella l’any 2015 i la seva presidenta actual és Mònica Bruneri.

Just abans de la pandèmia, van trobar l’espai on estan ara al carrer Costa i Fornaguera, però no van poder fer el trasllat perquè va començar el confinament. De totes maneres, quan es van relaxar les mesures, van poder traslladar les seves pertinences.

Amb la relaxació de les mesures, les dues entitats van poder adequar el nou local per les seves activitats i ara n’han pogut fer la inauguració, més d’un any més tard.

No s’han estar de res, han convidat els representants locals dels partits polítics municipals, entitats i el rector -que surt algunes vegades a caminar amb Calella Marxa-. L’alcaldessa va tallar la cinta que donava per inaugurat el local i el rector de Calella va beneir-lo. Els socis de les dues entitats no van poder estar tots junts al moment de la inauguració per les restriccions de socialització que exigeixen les autoritats sanitàries. Per aquest motiu, han anat fent torns per poder veure les noves instal·lacions.

Al local s’hi pot veure una exposició de fotografies de Martí Campeny, soci de Calella Marxa.

1. El local, abans de la inauguració / 2. L’alcaldessa tallant la cinta / 3. El rector beneint les noves instal·lacions

Comparteix el contingut!

Go to Top