Queixes pels seients reservats al NEC

2021-07-31T12:55:28+01:0031/07/2021|

#laveudeCalella Una seguidora denuncia que els seients de primera fila del NEC estaven reservats des d’abans que obrissin les portes. “M’agradaria posar de manifest un fet que em sembla completament injust. Al concert de Blaumut del Far ens hem trobat que tot i fer cua molt d’hora, quan vam entrar a la zona del concert, hi havia molts seients de primera fila reservats”, es queixa.

Explica que es tracten de reserves institucionals i considera que són “favoritismes”. “Tenint en compte que vam comprar les entrades el 15 d’abril tan bon punt van sortir, ens trobem que per culpa de favoritismes, el concert l’hem de veure molt més enrere del que ens tocaria, tan per compra d’entrada com per posició a la fila. A més altra gent que estava al concert ens diu que ja s’hi han trobat altres vegades.”

A més, diu, “la reserva estava feta amb elements personals com mocadors i patinets sobre les cadires, no de manera oficial. Ens vam queixar a l’organització i la resposta va ser: l’any que ve ja ho farem diferent!”

Per això, creu que “s’hauria de reconsiderar l’assignació de seients en aquests concerts i afavorir la gent que compra les entrades amb molta antelació”.

Comparteix el contingut!

Go to Top