Operació de rescat d’una embarcació francesa davant de Pineda

Salvament marítim arrossegant el vaixell accidentat

2021-08-12T17:53:50+01:0012/08/2021|

Aquest passat cap de setmana, una embarcació francesa va quedar a la deriva i amb una via d’aigua davant de la costa de Pineda de Mar. Salvament marítim i Protecció Civil de Blanes van poder-la rescatar i portar fins a un lloc segur.

Va ser dissabte a la tarda quan salvament marítim va rebre una trucada d’auxili d’un vaixell recreatiu d’uns 12 metres d’eslora on hi viatjaven 3 persones de nacionalitat francesa que es trobaven al davant de la costa de Pineda de Mar. El vaixell tenia una via d’aigua i s’estava enfonsant. També va participar en el rescat una llanxa lleugera de Protecció Civil de Blanes.

Blanes té cos de Protecció Civil i, al ser municipi costaner i amb port, el cos de seguretat i prevenció té una embarcació lleugera que els permet acudir a les necessitats que salvament marítim determini en funció de l’avís.

Inicialment, els especialistes de salvament marítim es plantejaven arrossegar l’embarcació accidentada fins a Calella per evitar anar a contracorrent fins a Blanes; però al solucionar la via d’aigua, van decidir portar el vaixell fins al port de Blanes. Els tres ocupants de l’embarcació van sortir-ne il·lesos.

Comparteix el contingut!

Go to Top