Una altra fotografia

2021-08-20T14:43:43+01:00 20/08/2021|

Per què una altra fotografia?… Potser no n’hi ha prou amb la que tenim?…

Aquest tipus de definició em serveix per reivindicar l’existència d’una manera diferent de fer fotografia… Una fotografia que existeix perquè nosaltres també existim… És un model de fotografia que surt dels paràmetres normals, oficials, “legals”… La fotografia la fem els fotògrafs, les persones, i sortosament les persones no som totes iguals… I si no som iguals, la fotografia tampoc ho pot ser, per això sempre hi haurà una fotografia diferent, “una altra fotografia”… Cal allunyar-se dels tòpics i buscar imatges noves, alternatives, que siguin el nostre veritable i individual “mitjà d’expressió”… Que comuniquin els nostres punts de vista, la nostra sensibilitat, els nostres sentiments… Una fotografia expressiva, que transmeti, que contacti amb qui la miri… Una fotografia critica, provocativa i representativa de l’evolució (revolució) del fotògraf… Aquesta vull que sigui la meva fotografia, una fotografia personal i diferent…“una altra fotografia”…

Tot i que cal respectar-los, no crec en els fotògrafs (?) que intenten enlluernar el món amb una tècnica d’autocomplaença, embafadora i repetitiva… i que es cremen tot just encendre el llumí de la creativitat…

Colo, 02-agost-2019

X