El Passeig de les Roques, descuidat

2021-08-24T15:12:31+01:00 24/08/2021|

#laveudeCalella Diversos seguidors es queixen de l’estat del Passeig de les Roques, que consideren que està descuidat. “La cruïlla porta més d’una setmana plena de sorra, és perillós per les motos i bicicletes. Tot i que passen la màquina, veuen que no queda net i ningú és capaç d’avisar que es necessita algun altre tipus de neteja. La zona d’aparcament de pagament sí, però manteniment 0, les plantes i la brutícia creixen al mateix ritme”, diu una calellenca.

Una vergonya…. I el carrer ple de sorra des de les últimes pluges…”, corrobora un altre seguidor.

Als estius previs a la pandèmia, el Passeig de les Roques era un carrer molt transitat per la gran quantitat d’hotels que hi ha a la zona, amb les seves respectives terrasses. Des de l’esclat de la pandèmia, l’afluència de gent s’ha reduït molt.

X