APARCAMENT

El PP considera la manca d’aparcament “la crònica d’un drama anunciat”

2021-08-25T19:49:10+01:0025/08/2021|

El Partit Popular és conscient de la problemàtica de la manca d’aparcament a Calella, fet que porten advertint des de fa anys, i considera que les decisions preses pels governs municipals que han passat per l’Ajuntament en els últims 20 anys “no han afavorit la ciutat. Més aviat al contrari, degut a la quantitat de places que s’han anat eliminant”. Per això, consideren que és “la crònica d’un drama anunciat“.

Exposen que “hi ha una queixa recollida de comerciants que perden clients perquè aquests no saben on aparcar”. De fet, no són només els propietaris de botigues els que han perdut vendes per la manca d’aparcament, també ho noten els restauradors i els empresaris de l’oci nocturn.

El PP afirma que les places d’aparcament que s’han anat creant estan ubicades lluny del centre i que “és molt comú veure gent en cotxe donant voltes i voltes buscant aparcaments lliures (situats a prop dels banys La Gavina), fins que es cansen i marxen”. Un fet que va constatar CALELLA COMUNICACIÓ a través d’un vídeo enviat per un calellenc resident a primera línia de mar, des d’on es veia que els cotxes buscaven un lloc on estacionar el seu vehicle sense èxit.

Els populars recorden que porten anys destacant aquesta problemàtica. L’any 2001, l’exregidor del PP Josep Maria Pérez Basart, enginyer industrial de professió, va presentar un projecte a l’Ajuntament sobre la reordenació de la façana marítima en el que contemplava la construcció de diversos aparcaments. Més endavant, l’any 2006, el PP posava en dubte l’ampliació de les voreres als carrers del centre de la ciutat en detriment de les places d’aparcament que s’eliminaven. Durant aquells anys, Partit Popular estava a l’oposició de l’Ajuntament de Calella, mentre que aquesta legislatura no han aconseguit representació municipal.

Davant l’anunci de la construcció de l’aparcament de Can Saleta, els populars es mostren escèptics. Consideren que “no arreglarà res” i “el dèficit de places suposa el triple”, tenint en compte que l’increment efectiu serà de “230 places de pagament, amb un cost d’uns 5 milions. La plaça surt a 21.739 euros, molt cara”, conclouen.

Comparteix el contingut!

Go to Top