Neteja dels passos subterranis

2021-08-28T12:19:10+01:0028/08/2021|

#laveudeCalella Una seguidora posa sobre la taula una qüestió: l’hora de la neteja dels passos subterranis d’accés a la platja. S’ha trobat amb treballadors netejant els passos passades les 10 del matí del cap de setmana, una hora a la que la gent va a la platja.

Està molt bé, que es netegin els passos subterranis, però no seria més convenient altres hores? Són hores puntes que la gent va cap a la platja. Es bastant fastigós haver de trepitjar tot mullat. Et mulles els peus, la roba, els nens petits i gossos se’ls ha d’agafar a coll, ja que la bassa que es genera es important”, exposa. En aquest cas, la neteja es realitzava al pas subterrani del carrer Bartrina.

Són tasques que s’haurien de fer a primeres hores quan encara no hi ha pràcticament gent als carrers. Està clar que no depèn dels treballadors, sinó de l’empresa que contracta els serveis i els horaris que posen per fer aquestes tasques”, reflexiona.

Es podria plantejar un canvi en els horaris de neteja dels passos, ja que l’aigua que s’utilitza per rentar-los es barreja amb la sorra del passeig i s’acaba convertint en aigua enfangada. En el seu defecte, es podrien posar tanques al davant dels passos alertant que estan molls per tal que la gent utilitzés el següent.

Comparteix el contingut!

Go to Top