Neteja dels passos subterranis

2021-08-28T12:19:10+01:00 28/08/2021|

#laveudeCalella Una seguidora posa sobre la taula una qüestió: l’hora de la neteja dels passos subterranis d’accés a la platja. S’ha trobat amb treballadors netejant els passos passades les 10 del matí del cap de setmana, una hora a la que la gent va a la platja.

Està molt bé, que es netegin els passos subterranis, però no seria més convenient altres hores? Són hores puntes que la gent va cap a la platja. Es bastant fastigós haver de trepitjar tot mullat. Et mulles els peus, la roba, els nens petits i gossos se’ls ha d’agafar a coll, ja que la bassa que es genera es important”, exposa. En aquest cas, la neteja es realitzava al pas subterrani del carrer Bartrina.

Són tasques que s’haurien de fer a primeres hores quan encara no hi ha pràcticament gent als carrers. Està clar que no depèn dels treballadors, sinó de l’empresa que contracta els serveis i els horaris que posen per fer aquestes tasques”, reflexiona.

Es podria plantejar un canvi en els horaris de neteja dels passos, ja que l’aigua que s’utilitza per rentar-los es barreja amb la sorra del passeig i s’acaba convertint en aigua enfangada. En el seu defecte, es podrien posar tanques al davant dels passos alertant que estan molls per tal que la gent utilitzés el següent.

X