Una persona evacuada amb l’helicòpter del SEM per un accident a la N-II

  • L'accident s'ha produït a la N-II, davant del CAP
2021-08-30T10:30:22+01:0029/08/2021|

Greu accident a la carretera N-II a l’alçada del CAP de Calella, en el que s’hi han vist implicats una moto i un cotxe. El motorista ha resultat ferit de gravetat i ha estat evacuat amb l’helicòpter del SEM. Segons alguns testimonis, el motorista hauria sortit disparat a causa de l’impacte.

Diversos calellencs han notat com l’helicòpter medicalitzat donava voltes per Calella passat dos quarts de vuit. Ha aterrat al camp de futbol 7 de La Muntanyeta, on diverses ambulàncies han traslladat a la persona accidentada. L’helicòpter ha marxat en direcció a Barcelona. Els serveis mèdics han valorat traslladar a la persona amb helicòpter degut a la gravetat del seu estat, tot i tenir l’Hospital de Calella just al davant.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses ambulàncies del SEM i hi han treballat Bombers, Mossos i Policia Local. També sobrevolava Calella l’helicòpter de Trànsit. El cos de seguretat municipal no ha volgut donar detalls del que ha passat.

Durant una estona s’ha hagut de donar pas alternatiu a la carretera mentre treballaven els cossos d’emergència.

L’helicòpter ha aterrat a La Muntanyeta, on s’han desplaçat diverses ambulàncies

Comparteix el contingut!

Go to Top