La Plataforma demana empara al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

  • Troben "deficiències" en la redacció del projecte constructiu

  • Abans de tapar el jaciment, es podien observar alguns dels llocs on se situaran les columnes
2021-09-02T16:27:23+01:00 02/09/2021|

La Plataforma per la dignificació de la Vil·la Romana de Calella ha presentat al·legacions davant el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) sobre el projecte constructiu del supermercat Aldi al damunt del jaciment del Roser.

El moviment veïnal s’ha ajudat de l’assessorament tècnic d’experts per analitzar el projecte i conclouen que han trobat “mancances o deficiències en la redacció del contingut del projecte, així com l’alta possibilitat que l’edificació destrueixi parcialment elements del jaciment i n’afecti la seva integritat”.

La Plataforma demana la intervenció del COAC per establir mesures cautelars i “si s’escau, l’aturada d’obres fins a l’aclariment de la situació tècnica-administrativa d’aquestes”. Volen que el col·legi faci una revisió “sobre els dubtes i les possibles irregularitats trobades” per tal que es “garanteixi al 100% que cap element de la construcció de l’Aldi malmeti el jaciment del Roser”.

El detall de les al·legacions el donaran a conèixer aquest dissabte 4 de setembre en una xerrada informativa a Can Salom, a les 17h, per posteriorment fer una roda de premsa a peu del jaciment.

X