La Plataforma convoca una concentració de protesta per l’Aldi davant l’Ajuntament

  • El portaveu de la plataforma, Joan Juhé, qualifica de "patrimonicidi" la construcció de l'Aldi
2021-09-04T17:45:52+01:0004/09/2021|

La Plataforma per la dignificació de la Vil·la romana de Calella ha convocat un acte de rebuig a la construcció del supermercat Aldi sobre el jaciment del Roser. Protestaran perquè els fonaments de l’edificació -consistent en dues plantes de pàrquing i una superfície comercial, més tres plantes de pisos de lloguer assequible- malmetran les restes romanes. També lamenten que la construcció dels murs que delimiten l’edificació dividiran el jaciment.

L’acte de protesta serà el divendres 17 de setembre a les 19:30h davant de l’Ajuntament. “Convoquem a la ciutadania de Calella, del Maresme i del país”,  demanen des de la plataforma, que volen aconseguir que la concentració sigui multitudinària.

El moviment en pro del jaciment ha celebrat diversos actes per donar a conèixer la seva proposta per les ruïnes i la seva postura davant la construcció del supermercat, a més de recollir signatures per aturar el projecte de l’Aldi. La concentració permetrà fer una aproximació del nombre de gent que està en contra del soterrament de les restes romanes.

Comparteix el contingut!

Go to Top