La Plataforma convoca una concentració de protesta per l’Aldi davant l’Ajuntament

  • El portaveu de la plataforma, Joan Juhé, qualifica de "patrimonicidi" la construcció de l'Aldi
2021-09-04T17:45:52+01:00 04/09/2021|

La Plataforma per la dignificació de la Vil·la romana de Calella ha convocat un acte de rebuig a la construcció del supermercat Aldi sobre el jaciment del Roser. Protestaran perquè els fonaments de l’edificació -consistent en dues plantes de pàrquing i una superfície comercial, més tres plantes de pisos de lloguer assequible- malmetran les restes romanes. També lamenten que la construcció dels murs que delimiten l’edificació dividiran el jaciment.

L’acte de protesta serà el divendres 17 de setembre a les 19:30h davant de l’Ajuntament. “Convoquem a la ciutadania de Calella, del Maresme i del país”,  demanen des de la plataforma, que volen aconseguir que la concentració sigui multitudinària.

El moviment en pro del jaciment ha celebrat diversos actes per donar a conèixer la seva proposta per les ruïnes i la seva postura davant la construcció del supermercat, a més de recollir signatures per aturar el projecte de l’Aldi. La concentració permetrà fer una aproximació del nombre de gent que està en contra del soterrament de les restes romanes.

X