El Club Judo Calella reprèn les classes després de la pandèmia

  • Els alumnes del Club Judo Calella es divideixen en grups en funció de l'edat
2021-09-11T19:44:54+01:00 11/09/2021|

Després d’un any i mig aturats a causa de la crisi de la COVID-19, el Club Judo Calella torna al dojo. Reprenen les classes per totes les edats, des dels 5 anys fins als veterans. S’organitzen en tres grups, petits, mitjans i grans, amb diferents nivells per cada edat. Cada grup el formaran entre 10 i 20 alumnes, que al principi hauran d’anar amb mascareta -fins que els grups siguin bombolla-, utilitzar el gel hidroalcohòlic i prendre’s la temperatura.

Els alumnes es preparen per anar pujant de categoria, un fet que es pot observar a través del color del seu cinturó: el blanc és el nivell inicial i el negre o 1r dan és el màxim. Des del Club Judo Calella atorguen tots els cinturons i són oficials arreu del món.

El president del club, Joan Tur, explica que totes les persones que s’apuntin hauran d’obtenir la llicència federativa. En la categoria de prebenjamí comencen a participar en competicions, on alumnes de l’entitat esportiva han aconseguit bones posicions al podi. Fins i tot un benjamí del club calellenc es va proclamar campió de Catalunya.

Les classes es fan al gimnàs de l’escola La Minerva. Per inscriure’s, es pot trucar al telèfon 606 87 97 57 o enviar un correu electrònic a judocalella@gmail.com.

X