El FC Barcelona, campió del “Memorial Pumarola” 2021

  • El Barça ha aconseguit aixecar el trofeu del torneig calellenc
  • El FC Barcelona s’ha fet amb el títol de campió de la 30ª edició del Memorial Pumarola que organitza el Club Bàsquet Calella després de superar a la gran final al Club Joventut de Badalona 77-62, amb un pavelló “Parc Dalmau” amb el 70% d’aforament. Els amfitrions han quedat en darrera posició després de caure amb molta dignitat (53-67) contra el BAXI Manresa al partit pel 3r i 4t lloc.

2021-09-12T21:43:38+01:00 12/09/2021|

La pandèmia de la COVID-19 va obligar a cancel·lar el torneig l’any passat, com tots els esdeveniments que hi havia programats el 2020. Aquest any, la situació epidemiològica ha permès celebrar el torneig de pretemporada que organitza des de 1991 el CB Calella.

La jornada s’ha iniciat amb un Joventut de Badalona – BAXI Manresa. La Penya s’ha imposat per un ajustat 49-52, en un matx amb moltes errades per part dels dos conjunts, fet que permetia recuperar pilotes i acabar amb cistelles fàcils als rivals. Fins als darrers minuts de partit no s’ha vist un clar finalista. Una plaça que s’ha guanyat el conjunt badaloní.

La segona semifinal ha enfrontat als amfitrions, el CB Calella, i al gran favorit, el FC Barcelona. El partit ha estat dominat des d’un bon principi pels blaugranes, que no han deixat cap tipus d’opció als locals per fer-se amb la victòria. El Barça ha estat molt superior als calellencs, que han caigut per un dur 42-105.

Ja a la tarda, el partit pel 3r i 4t lloc, aquell que ningú volia jugar, ha enfrontat al CB Calella – BAXI Manresa. En aquest encontre, els verd-i-taronges han lluitat fins al final en un partit que ha estat molt igualat, arribant al descans només perdent de 7. A la represa, un parcial de 0-8 ha fet que els manresans s’escapessin al marcador, fent que els locals no tinguessin opció de remuntar, tot i que si han pogut mantenir la distància de -14, arribant al 53-67 final.

I la gran final ens ha portat un derbi entre el FC Barcelona i el Club Joventut de Badalona. El Barça sempre ha anat per davant al marcador, tot i que en certs moments del partit es veia amb una distància que els feia perillar la victòria. Els blaugrana han arribat al descans amb un +7 d’avantatge (40-33). Una distància que a mesura que passaven els minuts s’ha anat incrementant fins al -15 final (62-77).

El trofeu al jugador més valuós (MVP) ha estat pel jugador lituà del Barça, Casparas.

X