Ironman busca 200 persones per treballar al triatló d’octubre

  • El desenvolupament del triatló requereix d'una gran quantitat de mà d'obra (Foto: Ironman)
2021-09-14T15:00:28+01:0014/09/2021|

L’Ironman tira endavant després d’haver hagut de suspendre l’edició d’octubre de l’any passat i les dues de maig. La confirmació arriba a través d’una oferta de feina: està buscant treballadors que donin suport a l’organització durant el dia de la prova, el 3 d’octubre. Concretament, necessita 200 persones que facin tasques com assegurar que es mantenen les mesures de seguretat o resoldre dubtes.

Als seleccionats se’ls assignarà un punt dins del recorregut pel qual transcorren les proves. A més de Calella, els altres municipis on requereixen auxiliars és a Mataró, Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac.

L’únic requisit que demanen és tenir disponibilitat completa durant el dia del triatló, aproximadament des de les 7h fins les 18:30h. El sou que ofereixen és de 7,91 euros bruts per hora.

L’esdeveniment esportiu cerca els treballadors a través d’Adecco, una consultora de gestió de recursos humans, que també ofereix 200 vacants per l’Ironman de Mallorca, que se celebrarà el 16 d’octubre.

Comparteix el contingut!

Go to Top