Desallotgen una discoteca de Blanes on hi havia 34 persones ballant

  • La Policia Local de Blanes va descobrir que la discoteca havia reobert mentre patrullava
2021-09-15T12:14:34+01:00 15/09/2021|

La Policia Local de Blanes va desallotjar dissabte una discoteca en la que hi havia 34 persones ballant i consumint begudes, incomplint així les mesures de contenció de la COVID-19. Només una d’aquestes persones portava posada la mascareta.

Els agents es van adonar que el local estava obert durant les tasques de patrullatge. La porta de l’establiment, situat al Passeig de Mar, estava oberta i la gent entrava i sortia, fet que indicava que s’estava portant a terme alguna activitat. Van comprovar que al seu interior hi havia 34 persones i que estava funcionant com a discoteca, pel que van identificar al responsable del local i li van demanar que aturés immediatament la festa per incomplir la normativa que prohibeix que es pugui reprendre l’oci nocturn.

Els propietaris i treballadors d’establiments d’oci nocturn porten sense fer caixa pràcticament des de fa un any i mig. La seva situació econòmica és molt complicada, sent un dels pocs sectors que no poden tirar endavant degut a la pandèmia.

La Policia Local va detectar diverses infraccions del Reglament d’Espectacles i Activitats Recreatives. No és la primera vegada que això succeeix a Blanes, el cos de seguretat ja havia hagut de posar fre anteriorment a d’altres festes il·legals.

L’any passat ja van denunciar una sala de ball on 45 persones feien classes de salsa i bachata. En aquell cas, tothom portava posada la mascareta, però s’incomplia igualment l’activitat de la discoteca.

X